MolyBrosin kanava hakkeroitiin – kanavan etusivulle ilmestyi ulkopuolisen sisältöjä

YouTube-duo MolyBros kohtasi keskiviikko-iltana ikävän yllätyksen, kun heidän kanava joutui internetin pitkäkyntisten haltuun. Hakkeroinnille altistuminen ei ole kanavan ensimmäinen kerta, sillä siihen on päässyt ulkopuolinen käsiksi myös kerran aikaisemminkin. Abdirahman Keinaan tiedotti kyseisestä asiasta duon Instagram-tilillä.

Lue myös: NBA-tähti lähetti viestin suomalaiselle Emilialle – vikitteli petettyään Kardashania!

Keinaan on kertonut MolyBrosin Instagramin MyStoryssa hakkerointiongelman olevan työn alla.

– Tosi outoo et kahen kuukauden sisään kanava on hakkeroitu kaks kertaa ilman mitää ilmoituksii, mut katotaan. Yritetään fiksata tilannetta, kertoi Keinaan.

Kuvalähde: Molybros Instagram

MolyBrosin kanavan etusivu oli aiemmin ulkopuolisen käyttäjän toimesta täynnä tallennettuja livestriimejä. Nyt ne on saatu kuitenkin poistettua ja MolyBrosin kanavan etusivu on vielä toistaiseksi tyhjänä. Videot sen sijaan näkyvät kanavan videot -osiossa tavalliseen tapaan, eikä siellä ole merkkejä hakkeroidusta sisällöstä.

Sen sijaan kanavan uusimpaan videoon – noin kuukausi sitten julkaistuun – on runsaasti kommentoitu liittyen kanavan hakkerointiin ja monet seuraajat ovat ihmetelleet tapahtunutta. Joka tapauksessa kanava on saatu takaisin raiteilleen.

Artikkelikuva: MolyBros, YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit