NBA-tähti lähetti viestin suomalaiselle Emilialle – vikitteli petettyään Kardashania!

BFF PODI -podcastin juontajat Selen Ahishali ja Emilia Emjen vierailivat Molycast-podcastin jaksossa, jossa he puhuivat miesten erilaisista deittailu- ja lähestymistavoista.

Jakson aikana Ahishali otti puheenaiheeksi Emjenin suhteet julkisuuden henkilöihin, jonka jälkeen Molycast-podcastin juontajien leuat loksahtivat auki kuullessaan NBA-tähden nimen.

– Emppuhan on saanut monilta julkkiksiltakin viestejä DM:ään. Muun muassa Tristan Thompson on laittanut Empulle DM:ää, kertoo Ahishali podcastissa.

@molycast Uusi podcast jakso ulkona!???? Käsitellään tässä jaksossa, miten miehet lähestyvät somessa tai kasvotusten. ???????? ft. @bffpodi #molycast #molybros ♬ original sound – molycast

Thompsonin lähettämä yksityisviesti sisälsi sanan ”hello” sekä lilan värisen sydänemojin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Emilia Emjeni (@emjeni) jakama julkaisu

Koripallotähti otti yhteyttä Emjeniin sen jälkeen, kun hän oli pettänyt silloista kumppaniaan Khloé Kardashiania ja jäänyt siitä kiinni. Tuolloin Khloé oli lähellä raskausaikansa loppumista.

Thompson on seurustellut Kardashianin kanssa useaan otteeseen ja heillä on yhteinen vuonna 2018 syntynyt tytär. Heidän viimeisin suhteensa päättyi edelliskesänä.

Katso Molycast-podcastin jakso kokonaisuudessaan YouTubesta, jossa käsitellään miesten deittailua:

Artikkelikuva: Molycast, Youtube

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit