Lärvinen kertoi podcastissa kärsineen paniikkihäiriöstä – ”Googlasin sanalla rintakipu”

Lärvinen kertoi Jengi viihtyy podcastissaan paniikkihäiriöstään ja miten sai siihen apua.

Joonas ”Lärvinen” Järvinen on Tubettaja-Striimaaja, joka on noussut kansan tietosuuteen lätkäfanina.

Parhaillaan Thaimaassa lomaileva Lärvinen kertoi Jengi Viihtyy -podcastissa nuorempana kärsimästään paniikkihäiriöstä.

Lärvinen oli töissä asentajana Energia-alan yhtiö Helenissä, ennen kuin alkoi elättää itseään vaikuttajana. Lärvisen paniikkihäiriön ensimmäiset oireet alkoivat ensimmäisen palkallisen kesäloman aikaan.

– No neljä viikkoa meni sitten ryypätessä ja rällätessä. Kroppa ja aivot oli kovilla ryyppäämisestä. Sitten neljän viikon jälkeen menin takaisin Helenille duuniin, kansio siihen eteen ”PAM” ja aamulla alkoi rinnasta painamaan, ja mitä tekee nuori Joonas Järvinen – no Googlaa sanalla rintakipu se on todella fiksua, naurahti Lärvinen.

Lue myös: Lärvinen valotti striimaamisen haittapuolta – “Kyllä mä sanon, että jouluna olin ihan rikki”

Lärvinen kertoi kuuden viikon kierteestä, joka vain pahensi olo tilaa entisestään. Ajatukset alkoivat laukata aivan vääriin asioihin ja mielessä kävi vaikka mitä asioita.

– Olin töissä ja yritin ottaa O-rengasta pois, enkä heti sitä saanut irti ja aloin itkemään. Ajattelin mielessäni, että tämä on unta tai olenko minä ajanut jonkin kolarin ja kuollut, Lärvinen kertoi.

Lärvisen kaverin sisko kertoi, että kyseessä on paniikkihäiriö ja hänen tulisi mennä lääkäriin, jotta saisi tarvitsevaa apua vaivoihinsa. Saatuaan lääkäriltä lääkityksen, ei ole paniikkihäiriöt vaivanneet enää Lärvisen elämää.

Kuuntele koko jakso tästä:

Artikkelikuva: Lärvinen Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit