Jamppi jatkaa Valorantin parissa – ”En ole menossa takaisin CS:GO:hon”

Jamppi jatkaa Valorantin pelaamista, eikä aio siirtyä Valven tekemien VAC-bannimuutoksien myötä takaisin CS:GO:hon.

Maailman parhaimpiin CS:GO-lupauksiin kuulunut Elias ”Jamppi” Olkkonen teki alkuvuodesta ison päätöksen, kun nuorukainen siirtyi CS:GO:sta Valorant-pelin pariin. Jamppi vaihtoi peliä VAC-bannien takia, jotka vaikuttivat hänen uraan ratkaisevasti.

Huhtikuussa tähän tuli kuitenkin muutos, kun Valve ilmoitti sääntömuutoksista, joidenka kautta Jamppi pystyisi tänä päivänä pelaamaan normaalisti, ilman että VAC-bannit varjostaisivat uraa.

Lue myös: Aleksi “allu” Jalli tauolle ENCEstä – viime vuoden loppu oli liikaa!

Valven tekemä muutos aiheutti isoja kysymysmerkkejä tietyistä pelaajista, joihin Jamppi myös kuului. Keskiviikkoisessa striimissään hän kuiten kertoi, että hän aikoo pysyä Valorantissa, vaikka useita kiinnostavia tarjouksia oli tullut myös CS:n puolelta.

– En ole menossa takaisin CS:GO:hon. Tämä päätös oli äärettömän vaikea tehdä, varsinkin, kun sain muutamia kiinnostavia tarjouksia CS:GOsta, Jamppi avasi striimissään.

– En ole menossa mihinkään, rakastan tätä peliä, olen onnellinen tässä missä olen juuri nyt. Haluan kehittyä pelaajana ja ihmisenä joka päivä, mennään ja voitetaan Islannissa pojat, Jamppi kirjoitti julkaisun saatetekstissä.

Jamppi pelaa tällä hetkellä Valorantia Team Liquidissa ja joukkue on menestynyt kilpakentillä mainiosti. Joukkue matkaa vuoden ensimmäiseen LAN-turnaukseen, Islantiin, jossa ensimmäistä kertaa NA-joukkueet kohtaavat eurooppalaiset joukkueet.

Lue tuoreimmat Valorant-uutiset tästä.

Artikkelikuva: ENCE

Latest articles

Liittyvät artikkelit