Aleksi ”allu” Jalli tauolle ENCEstä – viime vuoden loppu oli liikaa!

Aleksi ”allu” Jalli tauolle ENCEstä, kun suomalainen esports-organisaatio ilmoitti muutoksesta keskiviikkona puoliltapäivin.

ENCEn AWP-tähti Aleksi ”allu” Jalli on jäänyt joukkueen riveistä pois määrittelemättömän pituiselle tauolle, kertoi ENCE keskiviikkona. Suomalaiskonkarin paikan väliaikaisesti nappaa 21-vuotias puolalainen Olek ”hades” Miskiewicz, joka tulee debytoimaan ENCEn riveissä jo tänään, kun joukkue kohtaa Loot.BET Season 9 -turnauksessa SKADEn kello 17.50 alkaen.

Lausunnossa ENCE kertoo, että Allun tauko johtuu henkilökohtaisista syistä ja hän on itse pyytänyt taukoa.

Lue myös: CS:GO-visa – luuletko saavasi 10 kysymystä oikein?

Vuoden 2020 loppu oli monille suomalaisille CS:GO-pelaajille rankkaa aikaa, kun ENCEssä kävi pyöröovet melkoista tahtia. Allukaan ei selvinnyt viime vuoden tapahtumista ilman jälkiseuraamuksia.

28-vuotias AWP-pelaaja ilmoitti tänään Twitterissä syitä tauolle.

– Tämä on ollut yksi urani vaikeimmista päätöksistä, mutta vuoden 2020 loppu ja hektiset vuodet minimaalisine taukoineen, ovat todella vaatineet veronsa.
Jatkaminen ilman kunnollista aikaa parantua ja miettiä, on johtanut siihen, että olen äärimmäisen uupunut ja väsynyt palvelimen sisällä ja ulkopuolella, allu avasi päätöstään.

– Tämä tunne sisälläni on saanut minut ymmärtämään, että aikalisä on tarpeen, jotta voin jatkaa pelaamista ja kilpailemista rakastamassani pelissä.
Tavoitteeni on palata ennemmin kuin myöhemmin. Olen äärimmäisen kiitollinen ihmisille, jotka ovat tukeneet minua läpi paksun ja laihan. Nähdään pian, allu jatkoi.

Lue tuoreimmat CS:GO-uutiset tästä.

Artikkelikuva: StarLadder

Latest articles

Liittyvät artikkelit