Hasbulla ihastuttaa TikTokissa – ”Mini Khabib” valtaa ihmisten for you -sivut!

Hasbulla ihastuttaa ihmiset TikTokissa omalla persoonallaan, joten nyt tutustumme tässä artikkelissa paremmin ”Mini Khabibiin”.

TikTokista ja Instagramista tuttu Hasbulla Magomedov on kerännyt jättimäisen näkyvyyden TikTokissa ja Instagramissa lapsimaisen ulkonäkönsä takia. TikTok-tähti on ulkonäöstään huolimatta 18-vuotias ja hän sairastaa geneettistä häiriötä, joka esti häntä kasvamasta nuorena.

Hänen sairauttaan ei ole virallisesti ilmoitettu, mutta hänen uskotaan sairastavan jonkinlaista kääpiökasvua. Vaikka Hasbulla on täysi-ikäinen, häneltä löytyy lukuisia lapsimaisia piirteitä kuten pituus, kimeä ääni ja lapsimaiset kasvot. Näiden perusteella Hasbullaa voisi luulla helposti viisivuotiaaksi.

Hasbulla on saanut lempinimen ”Mini Khabib”, joka tulee venäläisestä UFC-ottelija Khabib Nurmagomedovista. Hasbulla on kotoisin Mhatškalasta, Venäjältä, joka on myös Nurmagomedovin kotikaupunki.

Kimeä-ääninen Mini Khabib alkoi julkaista videoita vuoden 2020 marraskuussa ensin Instagramiin, josta hän on sittemmin siirtynyt myös TikTokkiin.

Hasbulla julkaisee TikTokkiin hauskoja videoita, joissa hän muun muassa sparraa muita hänen kokoisiaan vastaan.

Toukokuiseen nyrkkeilyotteluun liittyvä draama

Toukokuussa Hasbullan täytyi otella venäläistä laulajaa Adbu Rozikia vastaan, jolla on luultavasti sama sairaus kuin Hasbullalla. Kaksikko riiteli TikTokissa keskenään ja heidän piti järjestää julkkisnyrkkeilyottelu, mutta sitä ei ainakaan vielä tähän päivään mennessä ole tapahtunut.

Venäjän kääpiöurheiluliitto oli ottelua vastaan ja sanoi, että ottelu olisi ”epäeettinen”. Kaksikko nähtiin yhdessä videolla, jossa he kävivät toisiinsa käsiksi, mutta virallista ottelua ei olla käyty.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön 18 years (@hasbulla_) jakama julkaisu

Hasbullan sisältöä TikTokissa
@tonyfergusonsglasses

#hasbulla #abdurozik #dagestan #russia #monke

♬ original sound – TonyFergusonsGlasses

@tonyfergusonsglasses

#hasbulla #abdurozik #dagestan

♬ original sound – TonyFergusonsGlasses

@haymakers

In case you were wondering, the second face off between #hasbulla and #abdurozik was just as heated as the first (@tamaeev)

♬ original sound – Haymakers

 

Lue myös: TikTokkaajien podcast-jakso sai aikaan viharyöpyn – tästä on kyse!

Lue tuoreimmat viihdeartikkelit täältä.

Artikkelikuva: Hasbulla_ Instagram

Latest articles

Liittyvät artikkelit