Hasbulla hylkäsi 7 miljoonan tarjouksen nyrkkeilyottelusta – vaatii yli tuplasti enemmän!

Hasbulla hylkäsi 7 miljoonan ottelutarjouksen ja tahtoo yli kaksinkertaisesti enemmän, jotta nyrkkeilyottelu Abdu Rozikia vastaan tapahtuu.

Hasbullah Magomedov ja Abdu Rozik ovat keränneet useissa sosiaalisen median alustoissa miljoonia seuraajia. Kaksikosta molemmat kärsivät geneettisestä häiriöstä, joka on estänyt heitä kasvamasta nuorempana.

Venäläiskaksikon nyrkkeilyottelusta on spekuloitu jo viime keväästä lähtien ja nyt näyttää siltä, että ottelu olisi oikeasti tapahtumassa. Jo kuukausia riidoissa oleva Hasbulla ja Abdu ovat ilmoittaneet omat ehtonsa ottelun järjestämiselle.

Hasbullan promoottori ja MMA-ottelija Asxab Tamaev kertoi Hasbullan vaativan 7 miljoonan tarjouksen sijaan 20 miljoonaa ruplaa. Keskustelut ottelusta ovat vielä kesken, mutta Tamaevin uudella Instagram-julkaisulla hän kertoo, että Hasbulla on hylännyt jo yhden tarjouksen. Puolestaan Abdu on kertonut olevansa valmis ottelemaan ilmaiseksi.

– Abdu Rozik on valmis ottelemaan ilmaiseksi .Hasbik kieltäytyi 7 miljoonasta ruplasta ja pyysi 20 miljoonaa ruplaa! Tamaev kirjoitti Instagramissa.

20 miljoonaa ruplaa on noin 230 000 euroa, joten ei ole ihme, että Hasbulla on kieltäytynyt aiemmasta tarjouksesta, sillä kyseessä ei ole mikään iso summa Hasbullan kaltaiselle sosiaalisen median tähdelle.

Vielä ei ole selvää, milloin ja missä ottelu tullaan järjestämään ja kuinka paljon ottelijat tulevat tienaamaan.

Lue myös: Hasbullan suosio jatkaa nousuaan – näyttökerrat jo melkein 1,5 biljoonaa!

Artikkelikuva: tamaaev Instagram

Latest articles

Liittyvät artikkelit