Haastattelussa OG Ulla-Maija – ”Olen tarkempi, että mitä sanon tai teen striimeissäni”

Rap-artisti ja nykyisin striimaaja OG Ulla-Maija kertoi Feedin haastattelussa tulevaisuuden suunnitelmistaan striimaajana, sekä avasi bannien aikaista aikaa.

Og Ulla-Maija on kerännyt koronavuoden aikana hurjan suosion Twitch-maailmassa. Artisti päätyi tekemään livelähetyksiä sattumalta, eikä näytä katuvan sitä lainkaan.

Twitchissä Ogumtv -nimellä striimaava 29-vuotias räppäri on noussut yhdeksi Suomen suosituimpien striimaajien joukkoon. Kokkauslähetyksistä tuttu Ogum tarjoaa katsojilleen paljon viihdettä, ja samalla varmasti myös inspiraatiota ruuanlaittoon.

Kokkiliven lisäksi viikottain Ogumin kanavalla on nähtävissä ainakin kasino- ja musiikinteko -striimejä.

Tämän vuoden elokuussa Ogum sai Twitchiin bannit seksuaalisesta käyttäytymisestä, jonka takia kanava oli kiinni yli kahden kuukauden ajan.

Lue myös: Yli kahden kuukauden bannit ohi – Ogumtv:n striimit jatkuvat tiistaina

Haastattelussa OG Ulla-Maija:

Aloitit striimaamisen tämän vuoden alkupuolella. Mitkä olivat suurimmat innoittajat, jotka saivat sinut aloittamaan striimaamisen? (Muita kuin keikkojen peruminen?)

– Olin Hunen (Huneasd) luona kylässä Maltalla ja sain hänen tilillään striimata yhden yön. Siitä se siemen alkoi itämään.

Olit yli kaksi kuukautta poissa bannien takia. Miten sait aikasi kulumaan tuona aikana?

– Lapsien kanssa tuli paljon touhuttua. Uutta musiikkiakin piti tehdä, mutta motivaatio pahasti kateissa.

Twitch on tänä päivänä todella tiukka sääntöjen suhteen. Mitä haluaisit Twitchin muuttavan, jotta alustasta tulisi parempi?

– Twitch saisi kyllä vähän löysentää otteitaan. Jotkut striimaajat ovat saaneet todella naurettavista asioista jäähyä. Mielestäni rikkeen pitäisi olla oikeasti todella paha, jotta Twitch voi antaa permabannia.

Sait juuri kaksoset, joten miten he ovat vaikuttaneet striimaajauraasi?

– Olen tarkempi, että mitä sanon tai teen striimeissäni. Eniten he ovat vaikuttaneet työhöni ajankäytön suhteen, mutta duunia on painettava ja silloin kun painetaan,
niin `Meitin muija` kyllä pitää lapsista huolen.

Kuva: Ogumtv Twitch

Tulevaisuuden suunnitelmasi striimaajana?

– Nautin tästä todella paljon, joten yritän koko ajan keksiä uutta sisältöä lähetyksiini, sekä tietysti kehittyä striimaajana.

Miten aiot kehittää itseäsi striimaajana?

– Pitämällä housut jalassa ja tilin auki.

Haluaisitko jonain päivänä olla täysipäiväinen striimaaja ja jättää esimerkiksi artistin työt taka-alalle?

– Tällä hetkellä päätuloni koostuu striimaamisesta ja artistin työt ovat jääneet pois koronan takia. Sitten kun maailma taas normalisoituu, niin aion pysyä sekä striimaajana, että muusikkona.

Minkälaista sisältöä striimeissäsi tullaan tulevaisuudessa näkemään?

– Vanhat tutut kalastus-, kokki-, kassu- ja musastriimit ovat jääneet pysyäkseen. Tulevaisuudessa aion striimata eri ravintoloissa menun maistelua yms. Olutpanimollekkin olisi tarkoitus mennä livettämään. Lähdin nyt Conquer Gamingin kelkkaan ja uskon, että sitä kautta tulee myös uusia juttuja.

Kokkilivet ovat nousseet SuomiTwitchin suosituimpien striimien joukkoon. Jatkuuko lähetykset samalla kaavalla kuin ennen, vai onko muutoksia tulossa?

– Luvassa on samalla kaavalla mylläämistä, mutta myös spessuja on tulossa paljon. Seuraavassa kokkilivessä vieraana on striimaaja Kirdez.

Et ole vielä Twitch-partneri, vaikka täytät kaikki kriteerit. Mitkä ovat mielestäsi syyt, joiden takia et ole vielä saanut partnerisopimusta?

– Luulen, että pitäisi keskittyä enemmän vain yhteen genreen striimatessani. Nyt striimaan vähän mitä sattuu ja milloin sattuu, niin se vaikeuttaa.
Myöskään muutamat bannit eivät varmasti ole helpottanut partnerisopimuksen saamista.

Henkilöbrändisi on rakentunut todella päihdeystävälliseksi. Haluatko sen pysyvän siinä vai onko muutoksia luvassa?

– Päihde-jerryä tulee varmasti aina lentämään, mutta tarkoituksenani ei ole saada henkilöbrändiäni pysymään päihdeystävällisenä, ainakaan Twitchin puolella.
Musiikkipuolella se nyt vaan sattuu olemaan Ulla-Maijan juttu.

Niin kuin haastattelusta käy ilmi, seuraavan kokkiliven vieraana on Kirdez. Kokkilive feat. Kirdez nähdään Ogumin Twitch-kanavalla sunnuntaina 13.12.2020. Ota kanava haltuun tästä.

Haastoimme Ogumin vastaamaan myös 10 kysymykseen mahdollisimman nopeasti.

Ogum Feedissä:

Lue tuoreimmat Feedin haastattelut täältä.

Feedi.fi Facebook-sivuilla on meneillään arvonta, jossa voit voittaa koko vuoden Netflixit! Käy osallistumassa arvontaan tästä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit