Yli kahden kuukauden bannit ohi – Ogumtv:n striimit jatkuvat tiistaina

Ogumtv:n striimit jatkuvat tiistaina, kun artistimaailmasta paremmin tuttu OG Ulla-Maija kertoi Discord-kanavallaan, että bannit ovat ohi.

Yli 15 000 tuhatta seuraaja Twitch-tilillään omaava Ogumtv sai 10. elokuuta bannit Twitch-suoratoistopalveluun. Bannit tuli seksuaalisesta käyttäytymisestä tai seksuaalisten esineiden esittelystä, mutta varmaa tietoa itse striimaajakaan ei ole yritykseltä saanut.

Ogumtv on tunnettu striimeissään kokkailusta ja kalastuksesta, jotka antavat katsojille viihdettä hieman eri tavalla kuin niin sanotusti ”tavalliset Twitch-striimaajat”, jotka keskittyvät enemmän pelaamiseen.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Ogumtv ilmoitti Discord-kanavallaan tekevänsä ”comebackin” Twitchiin 20. lokakuuta.

Suomirap -skenessä tunnettu rap-artisti aloitti Twitch-striimaamisen, kun koronaviruspandemian tuomat rajoitteet peruuttivat hänen suurimman taloudellisen tulon, jotka ovat artisteille esiintymiskeikat. Taloudellisen tulon tippuminen laittoi Ogumtv:n mietiskelemään ja hän löysi striimaamisesta mainion korvaajan esiintymiskeikoille, joita ei ollut näkyvissä moniin kuukausiin.

Ogumtv:n striimit jatkuvat tiistaina, pääset katsomaan livelähetystä tästä:

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit