Erna Husko avasi somejulkisuuden kurjaa puolta – ”Täytyy muuttaa varmaan jossain vaiheessa pois Suomesta”

Juuri 25 vuotta täyttänyt sometähti Erna Husko avasi Iriz Silander & VIP vieraat podcastin -haastattelussa ahdistavia tilanteita, jotka liittyvät julkisuuteen. 1.7 miljoonan seuraajan TikTok-tiliä ylläpitävä Erna joutuu kohtaamaan todella usein tilanteita, jonka vuoksi hän on palkannut turvamiehen.

– Mulla on turvamies mukana aina kun mä lähden. En lähde festareillekaan ilman häntä [turvamiestä] ja ihmisiä, jotka suojaavat selustaani, sometähti kertoo.

Erna kertoo, että hän ei pelkää kulkea ihmisten ilmoilla, mutta hänen on helpompi olla, jos hän tietää, että joku on hänen mukanaan.

Lue myös:

”Ei mee päiväkään ilman yhtäkään yhteiskuvaa”

Miljoonien sometilejä pyörittävä Erna avasi jaksossa myös yhteiskuvista ja salakuvaamisesta. Hän sanoo olevansa iloinen tavatessaan seuraajiaan, mutta arkisissa puuhissa hän ei haluaisi, että häntä häiritään, kuten kuntosalilla, ruokakaupassa ja niin edelleen.

– Ei mee päiväkään ilman yhtäkään yhteiskuvaa, oli se sitten salilla, parkkipaikalla, ruokakaupassa tai ihan missä. Ei mee yhtäkään päivää, että mä en ottais kuvaa jonkun tuntemattoman kanssa, Erna toteaa.

– Yksityisyys lähtee pois. Perusarjen askareista tulee paljon paljon isompia, vaikka niiden ei kuuluisi olla.

Erna paljasti myös, että mikäli ahdistus julkisuudesta kasvaa liian kovaksi on edessä muutto pois Suomesta.

– Musta tuntuu, että jokaista juttua kytätään ja stalkataan siinä vaiheessa, kun mä astun mun kodin ovesta ulos. Täytyy sit muuttaa varmaan jossain vaiheessa pois Suomesta, kun alkaa liikaa ahdistaa.

Tämän jälkeen Erna kuitenkin painotti ettei halua välttämättä luopua Suomesta, sillä hän on asunut Suomessa vasta kolmen vuoden ajan.

Voit kuunnella podcast-jakson tästä.

Lue myös: Khaled Azizi laittoi hotellivirkalijan “shokkiin” – “Ei millään uskonut, että mä oon tässä kuvassa”

Latest articles

Liittyvät artikkelit