Khaled Azizi laittoi hotellivirkalijan ”shokkiin” – ”Ei millään uskonut, että mä oon tässä kuvassa”

TikTokkaaja ja Malmin Kebab -nimistä ravintolaa pyörittävä Khaled Azizi joutui ulkomaanmatkalla erikoiseen tilanteeseen, kun hotellivirkailija ei ollut uskoa, että Khaled on omassa passikuvassaan.

Khaled on tehnyt muutamassa vuodessa uskomattoman muodonmuutoksen ja passissa oleva kuva on juurikin parin vuoden takaa.

Lue myös: Daniel Ahola tyrmäsi Shokkiäijän – somevaikuttajat ottivat toisistaan mittaa nyrkkeilykehässä!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Khaled Azizi (@azizi.khaled) jakama julkaisu

Khaledin Instagram-tarinat -osiossa tulee selville, että hän on lähtenyt laivalla Ruotsiin. Sunnutai-iltana Khaled päivitti kuulumisiaan hotellista, jossa hotellivirkailija oli epäillyt, että hän ei ole sama ihminen kuin passissa.

– Ei millään uskonut, että mä oon tässä kuvassa. Se vähän ihmetteli, että ”mitä sä oot tehny äijä itelles”. Kuva on kaksi vuotta vanha ja mä sanoin vaan, että mä oon syöny hyvin ja treenannu, en muuta. Se meni Shokkiin, Khaled kertoi nauraen.

Kuva: Khaled Azizi Instagram

Paluu Twitchiin

Khaledilla on monia lempinimiä, kuten Shokkiäijä, Kalle ja muutamia muitakin, mutta vielä muutamia vuosia sitten hänet tunnettiin nimellä SamiZ. Hän nousi tunnetuksi ensin Twitchissä, kun hän livestriimasi työpäiviään vanhalla Malmin Kebab -ravintolalla. Khaledin Twitch-ura loppui kuitenkin dramaattisesti, kun Twitch antoi hänelle bannit, joiden kestosta ei ollut tietoakaan.

Lue lisää: SamiZ on ollut yli 1,5 kuukautta poissa Twitchistä – “Olenko mä taas tehnyt jotakin Twitchin sääntöjen vastaista”

Bannit saivat Khaledin testaamaan siipiään myös muilla somealustoilla, ja silloin kuvioihin tuli TikTok. Hän jatkoi säännöllistä sisällöntuottoaan, mutta alusta vaihtui. Meni muutamia kuukausia, kun hänen TikTok-tilinsä räjähti ja tänäpäivänä hän on yksi tunnetuimmista somekasvoista TikTokissa. Khaledilla on tänä päivänä TikTokissa yli 217 000 seuraajaa.

Khaled on tehnyt myös paluutaan Twitchiin, kun suoratoistopalvelu poisti vihdoin sisällöntuottajan striimauskiellon. Khaled on muuttanut Twitch-nimensä SamiZista pois ja kanava löytyy nykyään nimellä shokkiin. Voit seurata Khaledin Twitch-livejä täältä.

Lue myös: Katsotuimmat suomalaiset striimaajat – elokuu 2022

Latest articles

Liittyvät artikkelit