Blokess laajentaa YouTube-valikoimaansa – ”Ensimmäistä kertaa ikinä olemme omia itsejämme”

Blokess laajentaa YouTube-valikoimaansa siten, että ryhmä alkaa tuottamaan sisältöä myös sketsien ja lyhytelokuvien ulkopuolelta.

Sosiaalisissa medioissa tutuiksi sketseillään ja lyhytelokuvillaan tullut Blokess julkaisi tänään 25. toukokuuta täysin uuden aluevaltauksen. Blokessin Matti Roth ja Jussi Pulkkinen tuottavat Blokessin YouTube-kanavalle ”Suomen siistein kisastudio” -videosarjan, jossa lyhykäisyydessään kaksikko etsii Suomen siisteintä EM-kisastudiota.

Blokess on tuottanut vuodesta 2014 asti sisältöä sosiaalisiin medioihin varsin hyvällä menestyksellä. Instagram- ja Facebook-tilit keräsivät heti alussa ison suosion ja läpimurto syntyi lyhyillä sketsivideoilla heti vuonna 2014. Nopeasti kuvioihin astui mukaan myös YouTube, johon Blokess on tuottanut useita lyhytelokuvia sekä sketsejä jo yli viiden vuoden ajan. Tällä hetkellä Blokessin Instagram-tilillä on yli 100 000 seuraajaa ja YouTube-kanava omaa yli 100 000 tilaajaa.

Feedi tavoitti Blokessin Matin, joka kertoi uuden videosarjan olevan ryhmälle erityisen merkittävä juttu.

– Tämä on merkittävä juttu meille. Me ollaan aina tehty käsikirjoitettuja tarinoita, oli ne sitten Instagramissa, Youtubessa tai missä tahansa. Ollaan aina keskitytty tarinalliseen sisältöön. Nyt ajateltiin myös lähteä tekemään tällaista viihteellistä dokumentaaria.

Blokess uskoo, että videosarja on sellainen, mitä katsojat eivät ole heiltä nähneet ja tämä on sisältöä, jota ”katsojat ovat ajoittain myös pyytäneet”.

– Mä veikkaan, että tämä tulee olemaan sellaista, mitä meidän katsojat eivät välttämättä odota, mutta tiedetään kyllä, että tämä on juuri sellaista, mitä meidän katsojat on ajoittain pyytänyt. Ennen tätä sarjaa ei käytännössä oltu missään videoissa omia itsejämme, niin ensimmäistä kertaa ikinä olemme omia itsejämme videolla.

EM-kisastudio -sarjan haku alkaa tänään 25. toukokuuta. Voit lukea kisasta lisää tietoa tästä: Blokess etsii Suomen siisteintä kisastudiota – pääpalkintona 1 000 euroa ja katsojat päättävät voittajan!

Lisää uutisia tubettajista tästä.

Artikkelikuva: Joonas Virolainen

Latest articles

Liittyvät artikkelit