Blokess etsii Suomen siisteintä kisastudiota – pääpalkintona 1 000 euroa ja katsojat päättävät voittajan!

Blokess etsii Suomen siisteintä kisastudiota uudessa YouTube-sarjassaan, jonka ensimmäinen video tulee julki arviolta 15. kesäkuuta.

YouTuben ja Instagramin puolelta tuttu sketsi- ja lyhytelokuvaryhmä Blokess julkaisi uuden aluevaltauksensa, kun ryhmän Matti Roth ja Jussi Pulkkinen toteuttavat YouTube-kanavalleen ”Suomen siistein EM-kisastudio” -videosarjan yhteistyössä MobilePayn kanssa.

Lue myös: Blokess laajentaa YouTube-valikoimaansa – ”Ensimmäistä kertaa ikinä olemme omia itsejämme”

Sarjan tarkoituksena on löytää Suomen rajojen sisältä siistein studio, jossa katsotaan Suomen jalkapallo-otteluita Euroopan-mestaruuskilpailuissa.

Sarjaan haku alkaa tänään 25. toukokuuta ja kuka vain voi hakea kilpailuun mukaan. Haku tapahtuu osoitteessa blokess.fi/kisastudio tai tästä.

Haku päättyy 6. kesäkuuta mennessä, joten ole nopea ja hae mukaan. Voit parantaa mahdollisuuksia päästä sarjaan mukaan tekemällä videoesittelyn tai vapaamuotoisen video-/kuvapostauksen someen ja lisäämällä postaukseen #kisastudio sekä tägäämällä @blokess -tilin julkaisuun.

Valintaperusteina Blokess kertoo verkkosivuillaan olevan ”ainutlaatuisuus ja heittäytymiskyky!”

Blokess valitsee haun tehneistä kilpailijoista kolme parasta, joiden luokse ryhmä matkaa katsomaan Suomen alkulohkon ottelut EM-turnauksessa.

Jokaisesta kolmesta kisastudiosta kuvataan erillinen video YouTubeen ja voittajan valitsevat katsojat. Eniten tykkäyksiä saanut video on kisan voittaja, ja studion isäntä kuittaa 1 000 euron palkinnon  Mobilepayn kautta. Kilpailu ratkeaa 8. heinäkuuta kello 23.59 ja voittaja tullaan julkistamaan heti 9. heinäkuuta.

– Halutaan löytää kisastudioita, jotka on jollain tavalla erikoisia. Esimerkiksi joku iso pihastudio tai jossain merellä/saaressa tai mitä nyt jengillä onkaan mielessä, Blokesin Matti kertoi Feedille.

Lisää uutisia tubettajista tästä.

Artikkelikuva: Blokess

Latest articles

Liittyvät artikkelit