Ei ole mitään mitä teippi ei korjaisi – striimaaja tuhosi pöytänsä Overwatch-raivossa

Turhautunut Overwatch-striimaaja menetti hermonsa hävityn payload-ottelun päätteeksi, ja päätyi tuhoamaan konepöytänsä raivon keskellä.

Comebackit eivät ole mikään uusi asia Overwatch-otteluissa, ja tapahtuu niitä se jokainen päivä kun peliä pelataan. Välillä niiden tekeminen jää kuitenkin todella pienestä kiinni, ja kuten kaikki pelaajat tiedämme, on tappio tässä tilanteessa vielä normaalia karvaamman makuinen.

Tämä on juurikin se mitä tapahtui myös Twitch-striimaaja Snufflesille, hänen joukkueensa epäonnistuttua Watchpoint: Gibraltarin Point A:n valloittamisessa, joka johti jatkoajalle menneen payload-ottelun häviöön.

Striimaaja tuhosi pöytänsä Overwatch-raivossa:

Tilanteen tapahduttua, oli Snufflesilla ongelmia lähetyksen takaisin saamisessa, eikä hän voinut jatkaa enää sen päivän striimiään. Hän kuitenkin postasi Twitteriin kuvan tietokonepöydästään, joka oli saanut kokea myös oman osansa tätä Overwatch-raivoa.

”Ei ole mitään mitä teippi ei korjaisi”, kirjoitti Snuffles twiitissään.

https://twitter.com/snuffles/status/1392313022438387712

Yön yli nukuttuaan, palasi Snuffless kuitenkin takaisin Overwatch-kentille korjatun setuppinsa kera ja lupasi katsojilleen pitää tulevat lähetyksensä ”raivovapaina”.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: Snuffles / Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit