Ylitöis Otso ja Oskari perustivat uuden YouTube-kanavan – ”Arvokasta matskua, jos vapaa elämäntyyli kiinnostaa”

Ylitöis Podcastista tutut Oskari Tempakka ja Otso Mieskonen perusti uuden YouTube-kanavan, joka esiintyy nimellä ”Menesty YouTubessa”.

Tuoreen Ylitöis Podcast-jakson kuvauksessa komeili herrasmiesten uusi aluevaltaus, kun kaksikko oli perustanut uuden YouTube-kanavan, joka keskittyy neuvomaan katsojiaan YouTubessa menestymiseen.

Maanantaina julkaistussa podcast-jaksossa tällä kertaa vieraili Jalmari ”Jalmafi” Karvinen.

Feedifi tavoitti Otso Mieskosen, joka kertoi uudesta kanavastaan innoissaan.

– Kanavalle tulee tiistaista lähtien säännöllisesti sisältöä. Se on suunnattu suomalaisille, jota YouTuben ymmärtäminen ja sen hyödyntäminen työkaluna kiinnostaa, Mieskonen aloitti.

Kanava tulee auttamaan varmasti monia tulevaisuuden tubettajiksi tähtääviä nuoria ja myös vanhempia, jotka ovat kiinnostuneet jakamaan omasta mielenkiinnonkohteistaan tai elämästään YouTubeen.

–  Arvokasta matskua tulossa, jos esimerkiksi kanavan kasvattaminen, vapaa elämäntyyli, tai oman harrastuksen ympärille yhteisön/sivutulonlähteen rakentaminen kiinnostaa, Mieskonen kertoi uudesta kanavasta, Mieskonen jatkoi.

Tempakka ja Mieskonen pyörittävät Maukasmedia -nimistä YouTube-toimistoa. Aiemmin tänä vuonna kaksikko järjesti Suomessa ensimmäisen YouTube-gaalan, joka oli jättimenestys.

Pääset tutustumaan Menesty YouTubessa -kanavaan tästä.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: Ylitöis YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit