Yli 2,5 miljoonaa silmäparia samassa striimissä: Twitch-tähti rikkoi sivuston kaikkien aikojen katsojaennätyksen!

Espanjalainen Fortnite-striimaaja TheGrefg teki maanantai-iltana ilmiömäistä historiaa Twitch-suoratoistopalvelussa, kun hän ylitti aikaisemman kaikkien aikojen katsojaennätyksen yli 1,7 miljoonalla katsojalla.

TheGrefg alkoi maanantai-iltana striimata muutama tunti ennen hänen skininsä julkaisua Fortnite-peliin. Tänä aikana, kun hän odotteli skinin julkistamista, espanjalainen striimaaja rikkoi kaikkien aikojen katsojaennätyksen. Aikaisempi ennätys, jonka myös hän teki, oli 660 000 samanaikaista katsojaa. Tuore ennätys pystyi kuitenkin saavuttamaaan hurjat 2,5 miljoonaa silmäparia seuraamaan livelähetystä.

Aikaisemman katsojaennätyksen TheGrefg rikkoi Fortnite Galacus -tapahtumassa viime vuoden joulukuussa. Sitä aiempaa ennätystä harteillaan piti supersuosittu striimaaja Ninja. Tämänhetkistä ennätystä tullaan tuskin hetkeen rikkomaan, mutta TheGrefg voi keksiä jotain mielenkiintoista, ja ylittää aikaisemman ennätyksensä jollain hurjalla tempauksella.

Katsojaennätyksen aikaan myös Twitch noteerasi TheGrefg:n tekemän saavutuksen. 11 aikaan illalla yhtiö jakoi striimaajan lähetyksen omalla Twitter-tilillään.

Yhteensä yli neljän tunnin lähetyksellä, on tämän artikkelin kirjoitushetkellä yli 25 miljoonaa katselukertaa. Kaikista hämmästyttävän ennätyksestä tekee se, että TheGrefg puhui koko lähetyksen ajan pelkästään espanjaa, joten suurin osa katsojista on ollut ihmisiä, jotka ymmärtävät espanjan kieltä.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Kuva: TheGrefg YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit