xQc kannustaa katsojiaan tukemaan pieniä striimaajia – ”Olette tukeneet minua jo tarpeeksi”

Twitchin kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Felix ”xQc” Lengyel kehottaa fanejaan tukemaan pienempiä striimaajia, sillä kokee saaneensa itse jo tarpeeksi.

Entinen Overwatch-ammattilainen, nykyinen Twitch-striimaaja Felix ”xQc” Lengyel kehotti fanejaan tukemaan pienempiä kanavia, jotka oikeasti sitä tarvitsevat. xQc kertoi itse olevansa jo siinä pisteessä, että haluaa katsojiensa lahjoittavan tai tilaavan hänelle ainoastaan, jos tuntevat saavansa siitä itse jotain hyötyä.

– Jos ainut tarkoituksesi lahjoittaa tai tilata on tukea minua, etkä tee sitä siksi että sinä saat siitä jotain, älä tee sitä ollenkaan. Nykyisin tee niin vain, jos sinä itse saat siitä irti jotain arvoa, etkä siksi että tunnet painetta minun tai chatin puolelta.

– Jos ajattelet että ”no Prime-tilaus on ilmainen, ihan sama,” niin anna se jollekin pienelle striimaajalle joka oikeasti tarvitsee sitä. Olette tukeneet minua jo tarpeeksi.

Harvoin kuulee striimaajien kannustavan fanejaan siihen, etteivät he lahjoittaisi tai tilaisi heidän kanavaansa. xQc on kuitenkin muovannut Twitchiä jo valtavasti omana aikanaan, ja on hänestä muodostunut yksi sivuston ikonisimmista striimaajista, jota tuskin ikinä tullaan unohtamaan.

Kuten sanottu, kokee xQc olevansa nykyään siinä asemassa, ettei enää tarvitse lisää lahjoituksia ja tilaajia, vaan haluaa nähdä niiden ohjautuvan mielummin pienemmille striimaajille. Myöskään xQc ei ole aina ollut upporikas tähtistriimaaja, joten ymmärtää hän myös miten paljon tuen saaminen näille kanaville merkitsee.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Latest articles

Liittyvät artikkelit