Connect with us

Twitch

xQc huijasi Twitch-turnauksessa – Shroud: ”Kaikki kunnioitus on menetetty”

Published

on

xQc huijasi Twitch-turnauksessa estämällä muita striimaajia Fall Guys -pelissä, jotta hänen tiimiläisensä pääsisi seuraavaan vaiheeseen.

xQc huijasi Twitch-turnauksessa estämällä muita striimaajia Fall Guys -pelissä, jotta hänen tiimiläisensä pääsisi seuraavaan vaiheeseen.

Striimaajien Fall Guys-turnauksessa nähtiin draamaa, mikä on kerännyt suurta huomiota sosiaalisessa mediassa. Kesken ottelun, josta xQc oli jo eliminoitunut, hän tarrasi pelin sisällä vastustajasta kiinni, joka esti tämän liikkumisen, jotta hänen tiimikaverinsa voittaisi.

Tunnettu striimaaja Tyler1 oli hyvin raivoissaan nähdessään clipin kyseisestä tilanteesta, eikä voinut uskoa silmiään. Ottelu oli tasatilanteessa, joka varmistaisi turnauksen kolmannen paikan.

Advertisement

Tapahtuman jälkeen pelaajien välille syntyi kinaa, koska turnauksen voittajille oli tiedossa 11 000 dollaria per henkilö.

Vaikka xQc tiimi jäi kolmanneksi, Shroud ja muut striimajat olivat todella pettyneitä hänen huijaamiseensa.

Kukaan iso striimaaja ei ole tehnyt tuommoista. Olen niin järkyttynyt, koska en tiedä mitä tulee käymään. En usko, että edes Twitch tietää. En tiedä tulevatko he antamaan bannit hänelle viikoksi, kuukaudeksi vai kolmeksi päiväksi?.

Advertisement

xQc myöhemmin pyysi anteeksi tekosistaan Twitter-tilillään ja pyysi fanejaan lopettamaan hänen puolustamisensa.

xQc huijasi Twitch-turnauksessa, eikä ole tietoa vielä, aikooko Twitch rangaista häntä tekosistaan, koska ”stream sniping” on kiellettyä Twitchin säännöissä. Lisäksi useita Twitch-kumppaneita on bannittu aikaisemmin kyseisestä syystä. Kyseessä on kuitenkin katsotuin striimaaja koko alustalla.

Advertisement

Viikon suosituimpia Suomi Twitch-clippejä tulet näkemään jatkossa joka sunnuntai!

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuvalähde: xQc Twitch

Advertisement