Twitch veti pois PogChamp-emoten – yksi twiitti emotessa esiintyjältä oli liikaa!

Twitch on poistanut PogChamp-emoten sivuiltaan, koska yhtiö näki emoten kasvojen omistaman Ryan ”Gootecks” Gutierrezin tuoreen twiitin olevan kannustavainen väkivaltaan.

Twitch ilmoitti päätöksestään poistaa PogChamp-emote sivustoltaan 6. tammikuuta. Reaaliaikaiseen suoratoistoon keskittynyt palvelu ei halunnut enää ”tukea” emotea, sillä emoten esiintyjä twiittasi kiistanalaisesti.

Yhtiön mukaan Ryan ”Gootecks” Gutierrezin twiitti kannustaa ihmisiä väkivaltaan, jonka vuoksi he ovat päättäneet vetää pois kyseisen emoten. Gootecksin twiitti viittasi Yhdysvalloissa viime päivinä tapahtuneisiin levottomuuksiin.

– Olemme päättäneet poistaa PogChamp-emoten lausuntojen perusteella, jotka kannustivat väkivaltaan sen jälkeen, mitä tapahtui Capitolissa tänään, Twitch kirjoitti twitterissä.

Twitch haluaa tästä huolimatta pitää PogChamp-emoten palvelussa, mutta legendaariselle emotelle on löydettävä uudet kasvot. Seuraavan emote valitaan Twitchin mukaan yhdessä yhteisön kanssa.

– Haluamme, että Pogin tunne ja käyttö jatkavat elämistään – sen merkitys on paljon suurempi kuin kuvattu henkilö tai itse kuva – ja sillä on suuri paikka Twitch-kulttuurissa. Emme kuitenkaan voi hyvällä omallatunnolla jatkaa kuvan käytön sallimista.

PogChamp-emote on peräisin kymmenen vuoden takaa Gootecksin videosta, jossa hän teki kyseisen ilmeen. Emote lisättiin Twitch-palveluun vuonna 2012, jonka jälkeen se on noussut sivuston käytetyimmäksi maailmanlaajuiseksi emoteksi.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Latest articles

Liittyvät artikkelit