Twitch-striimaajat joutuivat airsofthyökkäyksen kohteeksi – ”Minua ammuttiin takapuoleen”

Ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen järjestetty TwitchCon sai ikävän päätöksen, kun striimeistään tunnetut Esfand, Xocliw ja monet muut joutuivat airsoft aseilla ammuskelun kohteiksi.

Striimaajat olivat viettämässä iltaa Amsterdamin keskustassa vuoden 2022 TwitchConin päätyttyä, kunnes airsoft aseiden laukaukset käänsivät hauskan illan päälaelleen.

Osa porukasta oli tulilinjalla ja yksi seurueessa ollut huudahti: ”Minua ammuttiin takapuoleen.” Ammuskelusta selvittiin kuitenkin pääosin säikähdyksellä ja kukaan ei saanut sen suurempia fyysisiä vammoja.

Hyökkäys saatiin taltioitua Esfandin sekä Xoclivin striimeihin. Videoista on helposti kuultavissa laukaukset, mutta moottoripyörällä ajanutta airsoftampujaa ei saatu taltioiduttua.

Ikävän tapahtuman jälkeen ystäväporukka mietti vaihtoehtojaan ja olivat jopa aikeissa ilmoittaa asiasta virkavallalle, mutta päättivät kuitenkin lopulta jättää asian sikseen. Joukkio päätyi lopettamaan illan lyhyeen ja lähtivät nopeasti pois ravintolasta, koska eivät tunteneet enää olevansa turvassa.

Lue myös: Erna Husko liikuttui kyyneliin – “Kaikki tuli vaan salamana ulos”

Latest articles

Liittyvät artikkelit