Tubettaja Janne Naakka paljasti tulonsa – näin paljon hän tienaa!

Tubettaja ja somevaikuttaja Janne Naakka paljasti tulonsa sekä menonsa kuukaudessa uudella YouTube-videollaan.

Janne ”naaG” Naakka avaa tuoreella YouTube-videollaan tulonsa ja menonsa kaikelle kansalle. ”Tällä videolla mä tuun näyttämään, että millaset on mun tulot sentilleen ja mä tulen kertomaan sentilleen myös mun menot”, Naakka kertoo heti videon alussa.

Naakka avaa heti alkuun myös sitä, mistä idea videon tekemiseen on alun perin saanut alkunsa. Hän on auttanut muun muassa tubettajapuolisoaan Valtteri Sandbergia ja muita ystäviään luomaan itselleen kuukausibudjetin. Heidän hyvän palautteen vuoksi Naakka kertoi saaneensa idean tämän videon toteuttamiseen.

Naakka yksinkertaisesti koostaa Exceliin omat ja yrityksensä kuukausi- menot, säästöt ja tulot. Yrityksen tuloja Naakka ei kuitenkaan pysty oikeastaan erittelemään taulukkoon, niiden reilun muuttuvuuden johdosta. Kuitenkin Naakka arvioi taulukkoon yrityksensä kuukausittaiset tulot 2019 vuoden liikevaihdon perusteella, joka oli 171 299,01 euroa.

Tulojensa ja menojensa jakamisen lisäksi Naakka liputtaa videolla vahvasti säästämisen puolesta ja että jokaisen tulisi perehtyä omiin raha-asioihinsa sekä suunnitella ne huolellisesti. Naakka kuitenkin linjaa jo heti videon alussa, että hänen mielestään ”raha-asioissa täytyy myös antaa itsellensä oikeus nauttia niistä rahoista”.

– Kaatakaa itsellenne lasi viiniä tai ottakaa kuppi kahvia ja tehkää itsellenne kuukausibudjetti, Naakka vielä kannustaa videon lopussa!

Janne Naakka paljasti tulonsa:

Lue tuoreimmat YouTube-artikkelit tästä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit