Tfue esitteli WC-istuimensa – maksoi huimat 2 000 dollaria!

Huippustriimaaja Tfue esitteli WC-istuimensa seuraajilleen Twitterissä, josta hän on omien sanojensa mukaan maksanut huimat 2 000 dollaria!

Striimaaja Turner ”Tfue” Tenney twiittasi 8. lokakuuta: ”Käytin $2000 WC-istuimeen ja se oli paras päätös mitä olen elämässäni tehnyt!”

Kuten arvata saattaa, twiitti on keräsi paljon kysymyksiä faneilta, jotka ihmettelivät miten ihmeessä WC-istuin voi maksaa 2 000 dollaria.

Perään Tfue lisäsi vielä videoklipin missä hän lyhyesti esittelee uuden luksus WC-istuimensa ja sen kaikki ominaisuudet perustellaakseen faneille istuimen hintaa.

Tfue esitteli WC-istuimensa Twitterissä:

Kuten videolta näkyy kansi aukeaa automaattisesti, kun istuimen luokse kävelee. WC-istuimen mukana tulee myös kaukosäädin, josta pystyy valitsemaan kaikki mahdolliset toiminnot mitä WC-istuimelta voi edes toivoa: Penkinlämmitin, huuhtelu, bideesuihku, kuivaus ja paljon muuta.

Yleensä huippustriimaajat nauttivat kykyjensä ansiosta tienatuista rahoista esimerkiksi isojen talojen, huippuautojen ja kalliiden vaatteiden muodossa. No Tfuella nämä kaikki jo löytyvät, joten kallis luksus WC-istuin on ihan looginen seuraava asia, mitä rahoillaan hankkia.

Lue tuoreimmat viihde-artikkelit tästä.

Muista seurata meitä myös Instagramissa!

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit