Striimaajien CS:GO-turnaus päättyi trilleriin – NurmioNin ja AndyPyron joukkue comebackin kautta voittoon!

Striimaajien CS:GO-turnaus päättyi trilleriin, kun NurmioNin, AndyPyron ja TurunMarkun tähdittämä TiikeriT-joukkue kairasi 2-1-voiton.

Conquer Gamingin ja Jimm’sin striimaajien CS:GO-turnaus huipentui sunnuntai-iltana, kun NurmioN, AndyPyron ja TurunMarkun tähdittämä TiikeriT-joukkue kohtasi finaalissa Alealelin Rippikoulu-joukkueen. Turnauksessa finaalikaksikon lisäksi mukana oli Kung, Kirdez, OG Ulla-Maija, Juno, Jyppe ja Rousena.

Molemmat finalistijoukkueet pelasivat ensin semifinaaleissa tasaiset ottelut. Rippikoulu onnistui tuhoamaan Kungin BonkkyBoys-joukkueen lukemin 16-11 (Train), ja hetkeä myöhemmin TiikeriT kaatoi Jypen VATIPAAT-joukkueen tasaisessa väännössä (Nuke) lukemin 16-13.

Finaali oli melkoinen jännitysnäytelmä

Ensimmäisenä karttana nähtiin Nuke. Ottelu oli tasainen heti alusta alkaen ja ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla. Alealelin joukkueen cxrlos oli ilmiömäinen, sillä hän lopetti kartan huikeasti tilastoihin: 47 tappoa ja 22 kuolemaa. Avauskartasta voiton vei Alealelin Rippikoulu lukemin 19-16.

Seuraavana matkattiin TiikeriT-joukkueen kotikarttaan, Cacheen. Kartta alkoi tasaisena niin kuin aikaisempikin, mutta tällä kertaa TiikeriT onnistui viemään kartan nimiinsä virallisella peliajalla lukemin 16-14.

Ratkaiseva kartta alkoi RIPPIKOULUn hyppysissä, sillä Alealelin joukkue eteni Trainissa CT-puolelta ensin jopa 7-0-johtoon. TiikeriT ei kuitenkaan lannistunut ja teki upean comebackin ja puolisko kirjattiin lopulta RIPPIKOULUlle lukemin 8-7. Comeback toi Tiikereille selvästi itseluottamusta ja se nähtiin kun puolet vaihdettiin. Lopulta TiikeriT voitti kartan lukemin 16-12 ja juhli Conquer X Jimss striimaajaturnauksen voittoa.

Turnauksen tulokset:

 

[mstw_tourney_bracket tourney=’conquer-x-jimms-striimaajaturnaus’]

 

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit