Roni Back pelasi Among Us -peliä oikeassa elämässä – video kuvattiin 13 eri kameralla!

Roni Back pelasi Among Us -peliä yhdessä neljän muun tubettajan kanssa Espoon Dudeson Activity Parkissa rakennetulla kentällä.

Huippusuosittu Among Us on kolmanneksi suosituin pelikategoria Twitchissä, eikä liekki sen ympärillä ole ihan heti sammumassa. Niille jotka eivät tiedä, minkälainen peli Among Us -peli on,niin käydään se pikaisesti läpi. Avaruusaluksen miehistö yrittää korjata aluksen kuntoon, mutta joukossa on huijari, joka yrittää kukistaa muut syyttömät. Huijarina toimivan on tarkoitus sabotoida aluksen korjaamista ja huijata muita pelaajia. Tehtävänä on siis yksinkertaisesti selvittää, kuka pelaajista on huijari.

Moni on varmasti haaveillut, että Among Us -peliä voisi pelata oikeassa elämässä ja nyt siitä saatiin esimakua, mitenkä hauskaa se voi olla, kun Roni Back kasasi neljä muuta tubettajaa mukaansa Dudesons Activity Parkkiin Espooseen, jossa he pelasivat Among Us peliä oikeassa elämässä. Videolla nähdään muun muassa Mikirotta, Paqpa, Roponen sekä Alha.

Kentästä löytyi tuttuja tehtäviä, kuten numeroiden yhdistelyä sekä piuhojen yhdistely. Myös valvontakamerahuone oli rakennettu, josta pystyi seurata, jäikö joku rysän päältä kiinni.

26-minuuttinen video on kuvattu tubettajatähden sanojen mukaan 13 eri kameralla, jotka antavat videolle viihde-arvoa olan takaa.

Roni Back pelasi Among Us -peliä oikeassa elämässä, katso miten kävi:

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: Roni Back YouTube

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit