Roni Back lähti salamyhkäiselle reissulle – ”Lähden elämäni hurjimmalle ja siisteimmälle reissulle”

Roni Back lähti Instagram-kuvansa perusteella erikoisen salamyhkäiselle reissulle, josta tähtitubettaja ei voinut paljastaa kuin muutaman kuvan verran.

28-vuotias Roni Back paljasti 18. toukokuuta Instagram-tilillään lähteneen ”elämänsä hurjimmalle ja siisteimmälle reissulle”.  Suomalainen tubettaja kertoi kuvatekstissä, että hänestä ei kuulu sosiaalisessa mediassa muutamaan viikkoon, paitsi YouTubeen on tulossa muutama video, jonka hoitaa Backin taustatiimi.

– Moi kaikki! Mä lähden mun elämäni hurjimmalle ja siisteimälle reissule. Se saa shoutin videolla, joka arvaa mihin oon matkalla! Tää meinaa myös, et musta ei kuulu pariin viikkoon Instassa. Tubeen on tulossa pari bängeriä, jotka hoitaa mun supertiimi.

Lue myös: Tässä Tubecon Awards -gaalan voittajat – kaksi vaikuttajaa rohmusi palkintoja enemmän kuin yhden!

Julkaisun kommenttiosio räjähti arvauksista ja ehdottomaksi suosikiksi nousi arvaus: Atlantin yli -TV-sarja. Tosi-tv-ohjelmassa joukko suomalaisia julkkiksia purjehtii Atlantin yli.

– Valitettavasti en voi vielä pitkään aikaan kerto minne tää matka mut vie, mutta lupaan, että se tarina on katsomisen arvoinen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Roni Back (@ronibackyt) jakama julkaisu

Artikkelikuva: Roni Back YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit