Roni Back julkaisee kirjan -”Käydään läpi kaikki, mitä oon tehnyt 10-vuoden aikana”

10-vuotisen tubettajauransa aikana Roni Back on julkaissut tuhansia videoita, piristänyt ja tuonut iloa monien suomalaisten elämään. Backin 18-vuotiaana aloittama YouTube-harrastus on johtanut kanavaan, jota seuraa yli puoli miljoonaa ihmistä.

Nyt Suomituben järkäle on julkaisemassa kirjaa nimeltä matkani somen huipulle. Nimensä mukaisesti kirja on syväluotaus tubettajan urasta sekä matkasta sosiaalisen median huipulle.

200-sivuisessa kirjassa Back myös avaa itsestään puolia, joita hän ei yleensä näytä kameralle. Esiin pääsevät tarinat videoiden taustalta, epäonnistumiset sekä julkisuuden varjopuolet. Kirjassaan Back pohtii myös sosiaalisen median murrosta sekä aikuiselämän iloja ja haasteita.

Kuvalähde: Otava

– Siinä käydään kaikki läpi mitä mä oon tehnyt. Miten mä päädyin tubettajaks, mun alkumatka, suurmestarit, Fort Boyardit, pyörällä lappiin osa 1. Kaikki mitä mä oon tehnyt 10-vuoden aikana, Back kertoi YouTube-videollaan.

Kirja julkaistaan lokakuussa 2022 ja Back lupaa, että jokainen kirjan ennakkotilaaja saa sen nimimerkeillä varustettuna.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Roni Back (@ronibackyt) jakama julkaisu

Lue myös: Aikamatka Weksin nuoruuteen – näin paljon hän on muuttunut!

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit