PewDiePie sai VTubettajien vihat niskaansa – naureskeli vastauksessaan: ”menetän rahaa tämän takia”

Felix ”PewDiePie” Kjellberg on vastannut VTubettamisesta saamaansa vihaan. Monet pitkäaikaiset VTubettajat ovat väittäneet, että PewDiePie olisi hypännyt trendiin mukaan vain ”tienatakseen”.

PewDiePie palasi tubetauoltaan yllätyksen kera. Hänen naamansa tilalla oli kustomoitu avatar, joka liikkuu hänen kehonsa ja ilmeidensä mukana.

Kyseinen tyyli ei ole millään tapaa uusi, päin vastoin. Virtuaalisia tubettajia (VTubettajia) on löytynyt sivustolta jo pitkään. Tyyli on kuitenkin alkanut kerätä viimeisen vuoden aikana laajempaa huomiota ja muodostua trendiksi monien suurien sisällöntuottajien hypätessä kelkkaan omilla avatareillaan.

Monet pienemmät VTubettajat eivät kuitenkaan ole katsoneet PewDiePien VTubettamista hyvällä, sanoen hänen tekevän sitä vain hypen ja rahan takia.

Helmikuun 4. päivä päätti PewDiePie kuitenkin vastata vihaajien huuteluun, kertoen itse asiassa menettävänsä VTubettamisella rahaa.

– Missä ne rahat ovat? Missä on se VTube-raha, jota minulle luvattiin? Tämä on paskaa jos mitä! Suututin vain kaikki brändit, tiivisti PewDiePie.

– Minun piti tehdä uusia brändidiilejä ja he sanoivat: ”Noh, sinun täytyy sitten näyttää naamasi”. Jos jotakin, niin menetän rahaa tämän takia, jatkoi hän naureskellen.

Voit katsoa PewDiePien täyden vastauksen tästä:

Lue tuoreimmat tubettaja-artikkelit tästä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: Kuvakaappaus videolta

Latest articles

Liittyvät artikkelit