Onko seuraava nyrkkeilytapahtuma tubettajat vs räppärit? Striimaaja paljasti Instagramissa

Viime aikoina rapakon takana on ollut isoja nyrkkeilytapahtumia, kun ensin Logan Paul otti yhteen Floyd Mayweatheria vastaan ja viime viikonloppuna nähtiin YouTube vs. TikTok -nyrkkeilytapahtuma.

Suosittu striimaaja AdinRoss on saattanut paljastaa seuraavan jättitapahtuman. Sisällöntuottajan mukaan YouTube vs räppärit -nyrkkeilytapahtuma on tapahtumassa. Hän paljasti tapahtuman oman otteluilmoituksensa yhteydessä, kun hän kertoi ottelevansa FaZe Rugia vastaan.

Sisällöntuottajat ovat siirtyneet isosti kamppailu-urheilun pariin. Logan Paul ja Jake Paul ovat näyttäneet esimerkkiä siitä, miten isoja tapahtumia on järjestetty, esimerkiksi Logan Paul vs Floyd Mayweather ja vähän aikaa sitten järjestetty YouTube vs TikTok -nyrkkeilytapahtuma.

Adin Rossin mukaan seuraavaksi luvassa on tubettajat vastaan räppärit. Tähtistriimaaja kertoi Instagram-striimissään ensin taistelevansa FaZe Rugia vastaan, jonka jälkeen hän myös paljasti tulevan YouTube vs räppärit -tapahtuman, jota tosin ei ole vielä mitään kautta varmistettu.

YouTubers vs räppärit -tapahtuma tulee tapahtumaan ja Rossin mukaan myös otteluita on jo varattu. ”Ottelen yhtä hullua räppäriä vastaan, se on hyvin hypetetty.”

Myöskään Adin Rossin ja FaZe Rugin ottelua ei ole vielä varmistettu, mutta kaksikko keskusteli Instagram-striimissä mahdollisesta ottelusta, jotka molemmat haluaisivat otella ”ystävällisesti”.

https://twitter.com/defnoodles/status/1404645164329496581

Lue tuoreimmat viihdeartikkelit täältä.

Artikkelikuva: Adin Ross Instagram

Latest articles

Liittyvät artikkelit