OG Ulla-Maijan striimivieras Hukkaw lensi pihalle lähetyksestä – ”Joku veti mua turpaa, mut vietii putkaa ja sain vielä sakot”

Hukkaw lensi pihalle OG Ulla-Maijan livelähetyksestä aggressiivisen ja huonon käytöksen takia.

Conquer Gamingin striimaaja OGUMtv (OG Ulla-Maija) aloitti maanantaina 13. syykuuta subathon-lähetyksen, jonne hän on kutsunut muita striimaajia ja ystäviään vierailemaan. Tortaina, 16 syyskuuta, suomalainen pääsääntöisesti casinostriimejä tekevä Hukkaw oli livelähetyksessä mukana, mutta se päättyi kesken kaiken.

Striimin alku sujui varsin rauhallisesti, mutta jossain vaiheessa iltaa Hukkaw:n ja Ogumin välille syntyi pientä riitaa, jonka jälkeen alkoi tapahtua.

Useamman alkoholiannoksen nautittuaan, Hukkaw oli käyttäytynyt epäasiallisesti ja aggressiivisesti. Ogum päätti laittaa kameran ja mikrofonin kiinni ja käydä pitämässä Hukkaw:n kanssa palaverin, mutta se päättyi kahakkaan, Ogum kertoi palattuaan palaverilta.

Ogum selitti tilanteessa Hukkaw:n käyneen käsiksi, sekä rikkonut naapurin ikkunan poistuessaan toimistolta.

– Yhtäkkiä kävi niskaan kiinni, mä heitin noi rappuset alas ja pistin oven kiinni. Siitä se meni taksilla sitte ja veti ikkunan paskaks tuolta.

Video: OGUMtv selittää tapahtuman kulun chatilleen:

Hukkaw jatkoi iltaansa Kuopion yöelämään ja piti ajoittaisia lähetyksiä Twitchiin. Loppujen lopuksi, hänen Twitch-käyttäjänsä sai bannit, jonka varmaa syytä ei vielä tiedetä. Hukka oli myös kateissa useamman tunnin, mutta aamulla hän laittoi omalle Discord-kanavalleeen viestin, jossa kertoi hänen saaneensa turpaan, joutuneensa putkaan ja saaneensa sakot.

Perjantaina puoliltapäivin Hukkaw ilmestyi Ogumin toimistolle, jossa striimaajat kävivät mikrofoni ja kamera kiinni keskustelun, jonka jälkeen Hukkaw lähti kohti Kuopion bussiasemaa.

Lue myös: Haastattelussa Vinttimisut – muutamassa kuukaudessa SuomiTwitchin katsotuimpien joukkoon!

Kuva: OGUMtv / Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit