Natus Vincere jyräsi Gambitin yli – s1mple ylisti joukkuetovereitaan haastattelussa!

Oleksandr ”s1mple” Kostylievin tähdittämä Natus Vincere näytti kaapin paikan DreamHack Masters Spring 2021 -turnauksen finaalissa kaadettuaan Gambitin kartoin 3-0.

DreamHack Masters Spring 2021 -turnaus saatiin päätökseen sunnuntai-iltana, kun Natus Vincere juhli voittoa murkaisasti. B05-finaalissa nuorekkaalla Gambitilla ei ollut mitään mahdollisuuksia konkareiden käsittelyssä. Natus Vincere tuhosi Gambitin lukemin 3-0 (Overpass 16-7, Dust 2 16-12 ja Train 16-12.)

Oleksandr ”s1mple” Kostyliev lunasti turnauksen arvokkaimman pelaajan palkinnon (MVP). Ukrainalaistähden uralle MVP-palkinto oli kokonaisuudessaan 13:s ja tämän vuoden toinen.

Natus Vincere kuittasi turnauksesta huikeat 100 000 dollaria ja puolestaan Gambit joutui tyytymään 42 000 dollariin.

Natus Vincere kuittasi turnausvoitosta 100 000 dollaria.

Turnauksen jälkeisessä haastattelusta pystyi aistimaan, miten helpottunut mies saapui kertomaan voitostaan. 22-vuotiaan tähdittämä joukkue teki hetki sitten muutoksia kokoonpanoon, kun Egor ”flamie” Vasilev siirrettiin sivuun ja Valerii ”B1T” Vakhovskyi lunasti paikan kokoonpanosta. Muutokset tuottivat heti tulosta, sillä myös s1mple kehui joukkueensa suorituksia, vaikka oli itse eittämättä turnauksen paras pelaaja. Finaalissa dominanssia näytti myös Natus Vinceren Denis ”electronic” Sharipov.

– Tuntuu hyvältä, kun koko joukkue pelasi niin hullusti. Toivon, että pidämme tämän formin myös tulevissa turnauksissa. On hyvin emotionaalista, kun näet jokaisen joukkueestasi tuhoamassa, s1mple kehui joukkuetovereitaan.

– Sanon kaikille, että harjoitelkaa lisää. Meillä ei ole aikaa chillata. LAN-turnaukset saapuvat ja meidän täytyy olla valmiina, s1mple kertoi, miten joukkue ylläpitää formiaan tulevaisuudessa.

Katso koko haastattelu alta:

Lue tuoreimmat Esports-uutiset tästä.

Artikkelikuva: StarLadder

Latest articles

Liittyvät artikkelit