Nainen laittoi Gorilla Glue -liimaa hiuksiinsa – nousi viraaliksi ja sai satoja tuhansia seuraajia

Tessica Brown, joka tunnetaan nykyisin myös nimellä ”Gorilla Glue Girl” ei ajatellut asioita aivan loppuun saakka, käytettyään Gorilla Glue -merkkistä sprayliimaa hiuksiinsa.

Kolme päivää sitten, Instagram-käyttäjä ”im_d_ollady” postasi videon jossa hän kertoi, miten oli käyttänyt Gorilla Glue -sprayliimaa hiuksiinsa, Got2B Glued -spraynsa päästyä loputtua.

Selvästikään hän ei ajatellut asiaa aivan loppuun asti, sillä kertoi hiuksiensa olleen nyt kuukauden ajan totaalisesti liimautuneina hänen päähänsä kiinni, 15 pesuyrityksestä huolimatta.

Gorilla Glue -sprayliima on erittäin vahvaa, 1-3 minuutissa kuivuvaa pikaliimaa, jonka tuoteselosteessa kerrotaan liimaavan niin puun, metallin, kankaan, vaahtomuovin, muovin, paperin, lasin sekä paljon muuta – kuten tässä tapauksessa hiukset ja päänahan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tessica (@im_d_ollady)

Kuukauden kärvistelyn jälkeen, sai hän kuitenkin tarvitsemaansa apua.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tessica (@im_d_ollady)

Kyseinen tempaus toi Tessicalle valtavasti uusia seuraajia. Tällä hetkellä, on hänen Instagram-tilillään jo yli 400 000 seuraajaa, kun muutama kuukausi sitten keräsivät hänen kuvansa vain joitain satoja tykkäyksiä.

Ehkä hän voisi aloittaa nyt uuden uran hiustuotteiden parissa toimivana vaikuttajana? Tämä jääköön nähtäväksi.

Lue tuoreimmat viihdeartikkelit täältä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Latest articles

Liittyvät artikkelit