Mmiisaksen puhelin varastettiin Italiassa – ”Miten taitava ja huomaamaton se oli”

Miisa ”Mmiisas” Maaria Rotola-Pukkila on Helsingissä asuva tubettaja ja sisällöntuottaja, jolla on YouTube-kanavallaan 379 000 tilaajaa. Hänet tunnetaan podcastinsa ja kirjansa lisäksi myös televisiomaailmasta, esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta ja Uuden Musiikin Kilpailusta.

Mmiisas kertoo Instagramissa varkaan vieneen hänen puhelimensa silmiensä edestä Milanon paikallisessa metrossa Italiassa.

Kuva: Instagram

– Varas vei mun puhelimen tästä mun Marimekon crossbody-laukusta ihan mun silmien alta mun huomaamatta, kertoo Mmiisas.

Tubettajan onneksi varas tuskin ehti päästä puhelimen tietoihin käsiksi, sillä Mmiisas sulki etäkonstein puhelimen ja liittymän saman päivän aikana. Onni ei ollut kuitenkaan Mmiisaksen matkassa puhelimessa olleiden tärkeiden tiedostojen osalta, sillä hän ei ollut varmuuskopioinut puhelimen sisältöä ollenkaan, jonka takia menetti esimerkiksi paljon kuvia ja muistiinpanoja.

Kuva: Instagram

– Kaikki tuhannet kuvat, tärkeet muistot, yhteystiedot ja työmuistiinpanot meni, kommentoi Mmiisas käsi kasvojensa edessä.

Mmiisas tulee kertomaan tarkempia yksityiskohtia puhelinryöstöstä myöhemmin julkaistavassa videossa YouTube-kanavallaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön MMIISAS (@mmiisas) jakama julkaisu

Artikkelikuva: mmiisas YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit