Lakimies liittyi Zoom-oikeudenkäyntiin vahingossa kissafiltteri päällä – ”En ole oikeasti kissa!”

Videoklippi Zoom-palvelussa pidetystä oikeudenkäynnistä, johon lakimies liittyi vahingossa kissafiltteri päällä, on noussut viraaliksi.

Koronaviruspandemian alettua, on videopalveluista kuten Zoom tullut jokapäiviä asioita, ihmisten yrittäessä hoitaa töitään etänä mahdollisten tartuntojen välttämiseksi.

Kuten Snapchatissa, Instragramissa ja TikTokissa, on myös Zoomissa mahdollista käyttää filttereitä. Niin teki myös Texasista kotoisin oleva lakimies Rod Ponton, joka liittyi oikeudenkäyntiin vahingossa kissafiltteri päällä, täysin tietämättömänä miten päästä siitä eroon.

Huvittavinta tapauksessa oli, että Ponton koki tarpeelliseksi vakuuttaa tuomari siitä faktasta, ettei hän ole oikeasti kissa.

Katso huvittava tapaus tästä:

Voi olla, että Ponton tarkistaa seuraavan kerran kahdesti Zoomin filtteriasetukset ennen oikeuden istuntoon liittymistä.

On kuitenkin selvää, miksi tämä tragikoominen tapaus on kerännyt yli kolme miljoonaa katselua alle vuorokaudessa, sillä vaikea on pidättää naurua, kun näkee surullisen kissan liittyvän kuolemanvakavaan oikeudenkäyntiin.

Muiden läsnäolijoiden jähmettyneet reaktiot tekevät tilanteesta vain entistä huvittavamman.

Lue tuoreimmat viihdeartikkelit täältä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: Kuvakaappaus videolta

Latest articles

Liittyvät artikkelit