Kuva: Tyron Woodley otti vihdoin Jake Paul -tatuoinnin – tubettaja naljaili vastauksessaan

Tyron Woodley otti vihdoin Jake Paul -tatuoinnin, kun entinen UFC-ottelija taipui nyrkkeiottelussa nuoremmalle Paulin veljeksistä elokuussa.

Tyron Woodleyn ja Jake Paulin välinen nyrkkeilyottelu päättyi tubettajan voittoon, josta Woodleyn taustajoukot suuttuivat. Entinen UFC-ottelija haastoi Paulin uusintaotteluun, mutta tubetähdellä on mielessään jo uusi vastustaja.

Woodleyn ja Paulin välisessä ottelussa oli myös panos, joka tulee pysymään iholla loppuikänsä ajan, sillä hävinnyt ottelija sai päättää voittajan valitseman tatuoinnin.

Ottelun jälkeen 39-vuotias Woodley haastoi Paulin uusintaotteluun, mutta tubettaja ilmoitti heidän tatuointisopimuksestaan.

Woodley hamusi niin lujaa uusintaottelua, että otti tatuoinnin luultavasti siinä toivossa, että saisi otella uudestaan Paulia vastaan.

27. syyskuuta Woodley julkaisi Instagram-tilillään paljonpuhuvan julkaisun, jossa hän esitteli uuden ”I Love Jake Paul” -tatuointinsa. Kuvatekstissä hän kirjoitti: ”Rakastan sinua poika. Tule nyt hakemaan tämä selkäsauna, koska kuulin, että olet laittanut vanhemmillesi vastaan. MISSÄ OLET?”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Tyron Woodley (@twooodley) jakama julkaisu

Jake Paulin vastaukset

Paul reagoi tatuointiin Instagram-tarinassa:

1. Tyson sai langan ottelusta
2. Tyron osti käytetyn Bentleyn
3. Tyron sai puhelun kirjanpitäjän kanssa
4. Hänen kirjanpitäjänsä kertoi hänelle, kuinka paljon hän joutui maksamaan veroja
5. Tyron otti tatuoinnin

Paul naljaili YouTube-videolla:

– Ei voi olla mahdollista, että aikuinen mies ottaa tatuoinnin, jossa lukee ”Rakastan Jake Paulia. Tämä on virallinen vastaukseni siihen, että Tyron Woodley otti tatuoinnin.

Tämän jälkeen Paul kaivoi suustaan paperin palasen, jossa luki ”Minäkin rakastan sinua”.

Videon perusteella vaikuttaa todella epätodennäköiseltä, että tulemme näkemään Paulin ja Woodleyn uusintaottelun.

Lue lisää viihdeuutisia täältä!

Latest articles

Liittyvät artikkelit