Käräyttikö Max Blomfelt somevaikuttajan Photoshop-huijauksesta? Kaksi identtistä kuvaa Sanna Marinista

Maailmalla uutisoidaan jatkuvasti kuvanmuokkaushuijauksia, mutta Suomessa –  varsinkin julkisuudessa, ne eivät ole arkipäivää.

Perjantaina Max Blomfelt ihmetteli TikTok-videollaan kahta Ruisrock -festivaalista otettua kuvaa. Toisessa motivaatiopuhuja Pekka Hyysalo poseeraa pääministeri Sanna Marinin kanssa ja toisessa somevaikuttaja Aleksi Leppinen myöskin poseeraa Marinin kanssa. Kuvat ovat täsmälleen samalta paikalta, täysin samaan aikaan ja Marinilla on molemmissa tismalleen sama asento sekä ilme.

Videon jatkuessa Blomfelt on zoomannut Leppisen käteen, josta paljastuu sumeaa jälkeä. Leppisen kuva on myös mustavalkoinen sekä valotusta on säädetty korkeammalle.

– Kommentit pois, koska Sanna jakaa mielipiteitä. Ite fiilaan meidän pääministeristä, Leppänen oli kirjoittanut Instagram storyynsä.

– Miten Sanna pystyy kahteen niin identtiseen poseen, Blomfelt ihmettelee TikTok-videossaan.

Kuvat sekä sumentunut käsi näkyy Max Blomfeltin TikTok-videosta:

@maxblomfeltMiksi♬ Cold Heart – PNAU Remix – Elton John & Dua Lipa

Pekka Hyysalon julkaisema Instagram-kuva:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Pekka Hyysalo (@fightbackpekka) jakama julkaisu

Blomfeltin TikTok-videota on kommentoinut useat sometähdet. Muun muassa Koukus YouTube-kanavan toinen jäsen Roope Rannisto kommentoi: ”No f*uckin way” useiden nauruhymiöiden kera.

Artikkelin kirjoitushetkellä kuva oli kadonnut Leppisen Instagram-tililtä.

On tietenkin mahdollista, että tällainen yhteensattuma olisi päässyt käymään, mutta varsin erikoiselta tapaukselta tämä vaikuttaa.

Lue myös: Daniel Ahola tyrmäsi Shokkiäijän – somevaikuttajat ottivat toisistaan mittaa nyrkkeilykehässä!

Latest articles

Liittyvät artikkelit