Justin Bieber julkaisee uuden dokumentin – katso traileri!

Maailman tunnetuimpiin artisteihin lukeutuva Justin Bieber julkaisee uuden dokumentin perjantaina 30.10. Millaista on elää nuoruus kameroiden kohteena?

Justin Bieber, 26, on varmasti tuttu nimi monelle, mutta harva tietää, miten tähän on tultu. Vuonna 2009 Bieber tuli tutuksi ”One Time” -hitillään, ja jatkoi Billboard-listojen kärjessä vielä monta seuraavaa vuotta. Vuosien saatossa Bieber julkaisi monta hittilevyä, kiersi maailmaa kiertueillaan ja vieraili sadoissa, ellei tuhansissa televisio-ohjelmissa.

Kuuluisuus ei kuitenkaan tule yksin, ja Bieber ajautuikin alamäkeen sekaannuttuaan huumeisiin ja joutuessaan väärien ihmisten ympäröimäksi. Lehtien otsikot vilisivät uutisia Bieberistä, useimmiten negatiivisessa mielessä.

Bieber puhuu avoimesti rankoista ajoistaan, mielenterveydestään ja siitä, mikä on auttanut häntä jaksamaan dokumenttisarjassaan ”Seasons”. Sarjan löydät kokonaisuudessaan tästä:

Nyt supertähti on kuitenkin valmis unohtamaan menneet törttöilyt ja katsomaan eteenpäin. Hän nimittäin julkaisee perjantaina uuden dokumentin, jossa kertoo katsojille enemmän, kuinka tähän on päästy ja mitä vaati, että niinkin syvästä kuopasta noustiin. Dokumentti on jatkoa Seasons -sarjalle, joka julkaistiin vuoden 2020 alussa.

Justin Bieber julkaisee uuden dokumentin perjantaina 30.10. klo 06:00 Suomen aikaa. Dokumentti on saatavilla ilmaiseksi yksinoikeudella YouTubesta.

Katso traileri Justin Bieber: Next Chapter

Lue tuoreimmat viihde-artikkelit tästä.

Feedi.fi Instagramissa on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin! Käy osallistumassa arvontaan täältä.

Kuva: Justin Bieber Youtube

Latest articles

Liittyvät artikkelit