Ice Cage Fighting 2: Kamppailulajien spektaakkeli valtaa Tikkurilan Areenan

Koe kamppailu-urheilun jännitys Ice Cage Fighting 2:ssa Tikkurilan Areenalla 11. toukokuuta 2024. Tapahtuma yhdistää nyrkkeilyn, vapaaottelun, thainyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn huiput sekä monipuolisen ohjelman artistien kera.

Tikkurilan Areena Vantaalla muuttuu taistelun areenaksi lauantaina 11. toukokuuta, kun Ice Cage Fighting 2 tuo yhteen nyrkkeilyn, vapaaottelun, thainyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn parhaat ottelijat. Tapahtuma lupaa tarjota unohtumattoman illan kamppailulajien ystäville.

Monipuolisessa tapahtumassa ei nähdä pelkästään otteluita, vaan yleisöä viihdyttävät myös eri artistien esiintymiset otteluiden välissä. Paikan päällä esiintymässä suomiräpin tunnetuimpiin nimiin kuuluva Kube, monista yhtyeistä tuttu Juno sekä tulokasartisti Lavaredo. Tapahtuman aikana areenan ainutlaatuinen tunnelma on taattu, sillä järjestäjät ovat panostaneet ohjelman monipuolisuuteen ja elämyksellisyyteen.

Tapahtuma tarjoaa erilaisia lippuvaihtoehtoja: perusliput, ringside-liput lähelle häkkiä ja VIP-liput, jotka sisältävät ruokatarjoilun ja oman sisäänkäynnin. VIP-alueelta löytyy myös ainoa tapahtumapaikka, jossa alkoholia on saatavilla. Tikkurilan Areena tarjoaa esteettömän kulun ja on varustettu esteettömillä paikoilla, joten kaikki ovat tervetulleita nauttimaan illasta.

Tänä lauantaina järjestettävä tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille taistelulajien ystäville. Liput tilaisuuteen voit hankkia Biletistä.

Lisätietoja tapahtumasta, esiintyjistä ja otteluista löydät järjestäjän sosiaalisen median kanavista Instagramissa, TikTokissa ja YouTubessa sekä virallisilta verkkosivuilta.

Latest articles

Liittyvät artikkelit