Huhu: AndyPyro suomalaiseen esports-organisaatioon – Tempo Storm purki sopimuksen koronan vuoksi!

Feedin saamien tietojen mukaan AndyPyro on liittymässä suomalaisen Exen Esportsin riveihin.

Suomalainen tähtistriimaaja Anssi ”AndyPyro” Huovinen on päättänyt sopimuksensa amerikkalaisen Tempo Storm -organisaation kanssa. Striimaajan Twitch-kanavalla lukee: ”Tempo Storm on purkanut useita sopimuksia vallitsevan koronatilanteen vuoksi, joten Andy ei siksi ole Tempo Stormissa enää.

30-vuotias striimaajakonkari vietti Tempo Stormin riveissä vuoden 2020 toukokuusta asti, mutta vallitseva koronavirustilanne oli amerikkalaisorganisaatiolle liikaa.

Useiden Exen Esportsissa lähellä olevien lähteiden mukaan AndyPyro on siirtynyt osaksi Exen Esportsin striimitiimiä sekä myös organisaation osakkaaksi. Exen Esports on suomalainen e-urheiluorganisaatio, johon kuuluu muun muassa suosittu striimaaja Lärvinen, joka liittyi organisaation osakkaaksi ja striimaajaksi tämän vuoden helmikuussa.

Uudesta signeerauksesta ilmoitti myös Lärvinen omalla Instagram-tilillään, mutta Exen Esports ei ole julkaissut asiasta mitään virallista lausuntoa.

Lue myös: AndyPyro yritti ilahduttaa tuntemattoman perheen kaupan kassalla – “Ei ole koskaan ollut niin kiusallista hiljaisuutta”

Seuraa meitä myös Instagramissa!

Artikkelikuva: OfficialAndyPyro Twitch

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit