hREDSin Aippa näytti mitä naiset joutuvat sietämään pelatessa – ”Hävitäänkö me jollekki ämmälle?”

hREDSin Aippa näytti mitä naiset joutuvat sietämään pelatessa: ”Tää on joku huora! Hävitäänkö me jollekki ämmälle? Ja vielä saatanan rumalle”

hREDSin organisaatiossa striimaava aippa92 joutui ällöttävän provosoinnin kohteeksi Valorantia pelatessaan, Ronssy123 nimisen striimaajan ja hänen joukkueensa päädyttyä sattuman kaupalla vastakkain.

Ottelun jälkeen Aippa jakoi Ronssyn striimistä tallennetun videon Twitterissä, näyttääkseen kaikille, mitä moninpelejä pelaavat naiset joutuvat sietämään päivittäistasolla.

Heti pistoolikierroksen alkaessa, miesten huomio kiintyi Aippaan, josta seurasi naisstriimaajan vähättelyä ja halveksuntaa:

– Tää on joku huora!

– Hävitäänkö me jollekki ämmälle?

– Ja vielä saatanan rumalle!

hREDSin Aippa näytti mitä naiset joutuvat sietämään pelatessa:

Twitter-kommentoijat olivat nopeita huomauttamaan myös asian ironisen puolen, joka oli se, että vähättelyn kohteeksi joutuneen Aipan joukkue voitti kyseisen kierroksen huolimatta siitä, että vastustajat katsoivat hänen striimiään koko kierroksen ajan.

– Hauska huomata miten alkuun naureskelivat porukalla ja heti kun Aippa alko pistää miehiä lyttyyn muuttui nauru dissaamiseksi. Nähtävästi joillekin on naiselle häviäminen videopeleissä edelleen kuin potku jalkojen väliin, kommentoi itsSuvi.

– Jep aika nopeesti muuttu ääni kellossa 😀 Hauska oli myös huomata se et kuinka toiki muuttu jossain välissä peliä siihen et mua kärrytään, tokihan mulle on ehkä vähä haasteellista pärjätä kovin hyvin jos vihujoukkue näkee mun POV:n kokoajan mut eihän sillä nyt tietty oo väliä????, vastasi Aippa.

Myös e-urheiluorganisaatio ENCEn suorituskykyvalmentaja, sekä psykoterapeutti Ville ”WILLFEEL” Merinen kommentoi Twitterissä aihetta ja ehdotti, että Aippa voisi tulla vieraaksi hänen striimiinsä keskustelemaan pelimaailmasta ja naisvihasta.

Aippa hyväksyi WILLFEELIn kutsun ja vierailee striimissä keskiviikkona 31.3. kello 21 alkaen. Voit seurata lähetystä täältä.

Tämä ei ollut myöskään ensimmäinen kerta kun naisstriimaajat kokevat halveksuvia kommentteja. Muun muassa viime syksynä, SuomiTwitchin suurimpiin tähtiin kuuluva Lärvinen aiheutti oman osansa vihastusta kommentillaan.

Lue lisää: VIDEO: Lärvisen seksistinen kommentti vihastuttaa: “Joko tämmöset kommentit voisi jättää pois!”

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: Aippa / Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit