Device ja NiP eivät jättäneet nettiongelmia sikseen – tanskalaistähden debyyttiottelu pelataan uudestaan!

Device ja NiP eivät jättäneet nettiongelmia sikseen, kun Flashpoint 3 -turnauksen perjantainen ottelu pelataan uudestaan ruotsalaisjoukkueen painostuksen toimesta.

Tanskalaiskonkari Nicolai “dev1ce” Reedtz siirtyi huhtikuun loppupuolella Astraliksesta Ninjas in Pyjamasin riveihin, mutta debyyttiottelu ei sujunut legendan sekä joukkueen osalta kovin legendaarisesti. Perjantai-iltana NiP aloitti urakkansa vuoden ensimmäisessä RMR-turnauksessa, Flashpoint 3:ssa, kun vastaan asettui Anonymo.

NiP kohtasi altavastaajana olevan Anonymon, mutta loppujen lopuksi puolalaisjoukkue kairasi ottelusta 2-1-voiton. Ottelun jälkeen device kertoi Twitterissä, että hän ja hänen joukkueensa kärsi koko ottelun ajan nettiyhteysongelmista, joidenka kanssa oli lähes mahdotonta pelata.

NiP:n tekemän lausunnon mukaan joukkue koki ongelmia ainoastaan Flashpointin FACEIT-palvelimilla, joten ongelmista täytyisi vastata itse järjestäjä. Lausunnossa todettiin myös, että ottelu täytyisi pelata uudestaan.

Pelin aikana NiP halusi pelata ottelun loppuun muulla kuin turnausjärjestäjän palvelimella, joka sopi vastapuolella olevalle joukkueelle, mutta Flashpoint oli asiasta toista mieltä.

Useat pelaajat ja fanit hyökkäsivät Flashpointia vastaan, sekä myös Anonymo julkaisi virallisen lausunnon ja kertoi turnausjärjestäjän ja NiP:n painostaneen heitä pelaamaan ottelun uusiksi. Anonymon mukaan NiP painostaa FACEITiä bisnestasolla, jonka takia päätös päätettiin tehdä uudelleen.

– Meillä on sellainen käsitys, että NiP painostaa FACEITiä bisnestasolla. Sen näkee sekä heidän organisaationsa että parin toimihenkilön ja pelaajan twiiteistä, esimerkiksi Devicen, Anonymon lausunnossa kerrottiin.

Anonymon mukaan joukkue oli ehdottanut NiP:lle kamppailun siirtämistä, kun he olivat kuulleet vastapuolen kärsineen teknisistä ongelmista. NiP ei tästä huolimatta kuitenkaan suostunut siirtoon.

Turnausjärjestäjän ilmoittaessa, että joukkueet pelaavat uusintaottelun, alkoivat fanit ja useat pelaajat osoittamaan melkoisen kapinoivaa asennetta Flashpointia kohtaan.

Uusintaottelun ajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Flashpoint kertoi sunnuntai-iltana suunnittelevansa ottelun uutta aikaa, sekä Anonymolle on tarjottu vaihtoehtoina pelata koko ottelu uudestaan tai ainoastaan viimeinen kartta.

Lue tuoreimmat CS:GO-uutiset tästä.

Artikkelikuva: Fragbite

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit