Asmongold jää tauolle striimaamisesta – vähäsanainen twiitti sai fanit huolestumaan

Twitchin suurimpiin tähtiin kuuluva Asmongold ilmoitti 10. tammikuuta pitävänsä määrittelemättömän ajan verran taukoa striimaamisesta.

Asmongold on jättänyt viime viikkojen aikana useita striimejään välistä. Monet faneista epäilivät jo tällöin Twitch-tähden kärsivän loppuunpalamisen oireista.

Tammikuun 11. päivä, ilmoitti Asmongold itse Twitterissä jäävänsä nyt toistaiseksi kokonaan tauolle striimaamisesta. Hän kertoi tauolle olevan useita syitä, mutta ei kuitenkaan avannut niitä sen tarkemmin.

– Aion pitää toistaiseksi taukoa striimaamisesta. Olen pohtinut asiaa viime viikkojen ajan, jonka takia olen jättänyt niin monta päivää välistä. Syitä tälle on monia, liian paljon että voisin listata ne yhteen twiittiin.

Lyhyt viesti sai kuitenkin monet Asmongoldin faneista huolestumaan suosikkistriimaajansa hyvinvoinnista, joidenkin jopa saatua käsitys tämän lopettavan kokonaan. Tämän vuoksi, julkaisi hän vielä asiaa selventävän twiitin, jotta spekulaatio loppuisi konsanaan.

– Koska monet ovat käsittäneet väärin (voi olla minun vikani emt), haluan tehdä muutaman asian selväksi.

– En ole lopettamassa, pidän vain taukoa. En tiedä miten pitkään, luultavasti kuukauden tai jotain sellaista.

– Syy ei ole chatti/Rust, vaikka on tietenkin selvää että chatti saa minut välillä tilttaamaan.

Oli miten oli, monet fanit sekä striimaajat lähettivät Asmongoldille tukensa. Osa toivoi tähtistriimaajalta vielä tarkempaa selitystä tauolleen, suurimman osan kuitenkin ymmärtäessä, ettei hänen tarvitse tilannetta sen enempää kenellekään selitellä.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit