AndyPyro laittoi Suomen ennätyksen lisäksi myös jalkansa sekä autonsa uusiksi – animea jalan kuin tienkin päällä!

AndyPyro-nimellä tunnettu suomalainen Twitch-striimaaja Anssi Huovinen on laittanut uuden autonsa räväkkään ja huomiota herättävään kuosiin. Sama kuva ilmestyi myös striimaajan iholle tatuointina.

Anssi ”AndyPyro” Huovinen osti Citroën Saxo -auton viime viikolla ja oli kertonut tästä seuraajilleen. Hän paljasti myös kustomoivansa auton värikkäällä anime-tyylillä. Animehahmoja löytyy auton jokaiselta sivulta ovia ja konepeltiä myöten.

Animeteema jatkuu myös hänen kehossaan, sillä hän otti jalkaansa Aheago-tyylistä animetyttöä kuvastavan tatuoinnin. Aheago-termiä käytetään japanilaisessa pornografiassa, jolla kuvataan naisanimehahmojen ilmeitä seksin aikana.

Kuvalähde: AndyPyro Twitter

Huovisen päähänpistot syntyivät striimausmaratoninsa ansiosta, johon hän oli asettanut tavoitteita, mikäli saa tarpeeksi tilauksia Twitch-kanavalleen. Uuden koristellun auton ja samaa teemaa mukailevan jalkatatuoinnin lisäksi Huovinen teki hiljattain uuden Suomen ennätyksen. AndyPyro nimittäin nousi Twitchin tilatuimmaksi suomalaisstriimaajaksi rikkoen aiemman ennätyksen haltijan Juuso ”TurunPug” Jokisen tilaajamäärän.

Animekoristeisen autonsa lisäksi Huovinen osti viime viikonloppuna myös toisen auton, malliltaan BMW M5 F10 Sedan.

”Komee tommone harmaa graniittiväri”, toteaa AndyPyro viikonlopun striimissä, jossa hän esitteli kyseistä autoaan.

Artikkelikuvat: AndyPyro Twitter

Latest articles

Liittyvät artikkelit