Amouranthin Twitch-kanavalta katosi mainokset mystisesti – Twitch alkoi toimiin hot tub -striimien suhteen?

Amouranthin Twitch-kanavalta katosi mainokset mystisesti, mutta onko se Twitchin toimi hot tub -striimien karsimiseen?

Hot tub -striimit ovat olleet Twitchissä viime aikoina erityisen mielipiteitä jakava aihe. Useat ovat kritisoineet striimaajia, jotka pitävät ”kylpyammestriimejä”, sillä ne eivät heidän mielestään kuulu Twitchiin.

Kansainvälisesti suosittu striimaaja Kaitlyn ”Amouranth” Siragusa paljasti Twitterissä 18. toukokuuta, että Twitch on keskeyttänyt mainonnan hänen Twitch-kanavallaan. Twitch kertoi aiemmin tarkkailevansa hot tub -striimejä tiivisti, mutta nyt näköjään Amazonin omistama yhtiö on alkanut toimiin ilman mitään ilmoitusta.

Twitch oli poistanut mainonnan Amouranthin tililtä toistaiseksi ilman mitään varoitusta. Amouranth kertoi, että Twitch ei ottanut mitään yhteyttä ja hänen täytyi ottaa itse laittaa viestiä jättiyhtiölle.

– Twitch ei ottanut yhteyttä millään tavalla. Minun oli aloitettava keskustelu sen jälkeen, kun huomasin ilman ennakkovaroitusta, että kaikki mainostulot olivat kadonneet kanavani Analyticsista, hän aloitti.

2,8 miljoonaa seuraajaa omava tähtistriimaaja halusi myös varoittaa kollegojaan, sillä hekin voivat kokea täysin saman kohtalon.

– Tämä on HÄLYTTÄVÄ ennakkotapaus ja toimii jyrkkänä varoituksena siitä, että vaikka sisältö ei näennäisesti rikkoisi yhteisön ohjeita tai käyttöehtoja, Twitchillä on täysi harkintavalta kohdistaa toiminta yksittäisiin kanaviin.

Kuva: Amouranth Twitch

Hot tub -striimien ToS-säännöksistä on keskusteltu viime aikoina paljon, eikä edes Twitch ole osannut sanoa tähän oikeaa vastausta. Amouranthin tapaus osoittaa ainakin jollakin tavalla sen, että Twitch haluaa tehdä hot tub -striimien suhteen jotakin, sillä mainonnan poistaminen kanavalta on jonkinlainen ”varoitus”.

Amouranthille on vielä epäselvää, että milloin hänen mainokset palautetaan takaisin.

Twitch ei ole kommentoinut asiaa vielä mitenkään, eikä ainakaan artikkelin kirjoitushetkellä ole noussut julkisuuteen tietoa siitä, että onko samanlainen kohtalo osunut myös joihinkin muihin hot tub -striimaajiin.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Artikkelikuva: Amouranth YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit