Amouranth on luonut Twitchiin erikoisen pallomeritrendin – tästäkö uusi villitys striimaajille?

Poreamme- ja ASMR-striimeistä tuttu Twitch-striimaaja Amouranth on luonut Twitchiin uuden trendin, joka on saanut alkunsa hänen muovipalloyrityksestään.

Kaitlyn Michelle Siragusa eli Amouranth on 28-vuotias yhdysvaltalainen striimaaja, malli ja tubettaja. Hänet tunnetaan parhaiten poreallas- ja ASMR-striimeistään. Striimauksen, tubettamisen ja malliuran lisäksi Amouranth tekee myös sisältöä OnlyFans-sivustolle, jonka kautta hän tienaa kuukausittain jopa yli miljoona dollaria.

Lue myös: Twitch julkaisi Hot Tub -striimeille oman kategorian – “Yhteisön ja mainostajien palautteesta kävi selväksi”

Aikaisemmin tänä vuonna Amouranth paljasti ostaneensa muovipalloja valmistavan yrityksen. Amouranthin toi yrityksensä pallot mukaan myös Twitchiin, ja pelin ideana on, että kun katsojat tekevät lahjoituksen strimin aikana – huoneeseen lisätään yksi uusi pallo. Mikäli katsoja lahjoittaa 25 dollaria tai viisi lahjatilausta, Amouranth kirjoittaa lahjoituksen antaneen katsojan nimen palloon.

Viime lauantaina Amouranth näytti striimissä huoneensa, johon oli ehtinyt kertyä jo yli 3 600 palloa.

Amouranthin uusi trendi on selvästi katsojien mieleen, ja on mielenkiintoista seurata, että lähtevätkö muut suositut striimaajat kopioimaan Amouranthin ”pallomeritempaustaan” omissa striimeissään.

Amouranth näyttää kuin onnelliselta pikkutytöltä, joka on päässyt leikkimään pallomereen:

Artikkelikuva: Amouranth, Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit