14-vuotias striimaaja jäi kiinni rysän päältä – katsoi sopimattomia videoita ja äiti saapui huoneeseen!

14-vuotias striimaaja jäi kiinni äidilleen kesken live-lähetyksen, kun äiti pamahti huoneeseen kesken sopimattoman videon.

Useat nuoret ovat varmasti olleet jossain vaiheessa tilanteessa, jonka striimaaja Lemonisexy joutui kokemaan muutama päivä sitten.

24 tunnin striimauslähetyksen aikana Lemonisexy katseli YouTubesta Warzone- ja IRL-striimaajien Twitch-klippejä, mutta yhdessä vaiheessa hänen huomionsa siirtyi videoon nimeltä ”I am a model”.

Lemonisexy innostui videosta ehkä turhankin paljon. ”Nuo mehustimet”, nuori striimaaja tokaisi tuijotettuaan näyttelijän rintoja.

Luultavasti jo tämä hetki sai Twitch-chatissa aikaan naurahduksia, mutta seuraavana tuli ainakin katsojille yksi viihdyttävimmistä pätkistä hetkeen. Lemonisexy kuuli jonkun aukaisevan hänen huoneensa oven, ja hän yritti nopeasti piilottaa videon, mutta se ei tapahtunut tarpeeksi nopeasti. Huoneen ovelta kuului ääniä ja striimaaja oli jäänyt kiinni rysän päältä.

Kiusallinen tilanne on kerännyt tämän artikkelin kirjoitushetkellä yli 230 000 näyttökertaa. Monet pystyvät varmasti samaistumaan Twitch-klipissä tapahtuneeseen, sekä muistelemaan omia tempauksia, joita tuli lapsuudessa tehtyä.

14-vuotias striimaaja jäi kiinni rysän päältä:

Lue uusimmat Striimaaja-artikkelit täältä.

Muista seurata meitä myös Instagramissa!

Artikkelikuva: Lemonisexy Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit